Search

Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. dekbed
  2. Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x220

Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x220

5/5

Een goede nachtrust is een van de belangrijkste aanzetten voor een gezond leven. Een kwaliteit dekbed helpt je om een goede slaap te realiseren. Bekijk daarom eens Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x220 en ontdek waarom dit het dekbed is dat door veel klanten hoog gereviewd wordt. Lees alles wat je moet weten over Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x220 en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x220

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Materiaal vulling

Katoen, Kunstvezel

Type dekbed

All year dekbed enkel

Omschrijving van Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x220

Met het Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen haal je het hele jaar door het ultieme slaapcomfort in huis. Dit dekbed is speciaal ontworpen om je in alle seizoenen aangenaam te laten slapen. De vulling van Sydon holle vezels geeft je het gevoel van een donzen dekbed, maar met een langere levensduur. Deze holle vezels zorgen voor een optimale temperatuurregulatie, waardoor je dit dekbed het hele jaar door kunt gebruiken. Of het nu warm is in de zomer of koud in de winter, dit dekbed past zich aan jouw lichaamstemperatuur aan en zorgt ervoor dat je altijd comfortabel kunt slapen. Bovendien is het dekbed van uitstekende kwaliteit en is het voorzien van een luxe tijk, waardoor het er niet alleen mooi uitziet, maar ook heerlijk zacht aanvoelt. Met het Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen geniet je van een goede nachtrust in elk seizoen. Waar je ook bent, in een warme hotelkamer of in je eigen slaapkamer, dit dekbed biedt je het comfort en de warmte die je nodig hebt. Dus waar wacht je nog op? Upgrade je slaapervaring met dit fantastische dekbed en geniet van een heerlijke nachtrust, het hele jaar door.

Veelgestelde vragen over Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x220

Heb jij een dekbed voor 1 persoon of 2 personen nodig? De maatvoering van Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x220 is Eenpersoons.

De afmetingen van Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x220 is als volgt:

  • Breedte: 140 cm
  • Lengte 220 cm

Het beste vulmateriaal voor een dekbed hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Het materiaal van de vulling van Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x220 is Katoen, Kunstvezel.

Het type dekbed refereert aan het seizoen waar het dekbed voor geschikt is. Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x220 is een All year dekbed enkel.

Wij hebben uitgezocht waar Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x220 voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier naar de externe webshop.

Bekijk ook andere dekbedden