Search

Search
Close this search box.
  1. dekbed
  2. HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 260x240cm Dons

HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 260x240cm Dons

5/5

Een goede nachtrust is een van de belangrijkste aanzetten voor een gezond leven. Een kwaliteit dekbed helpt je om een goede slaap te realiseren. Bekijk daarom eens HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 260x240cm Dons en ontdek waarom dit het dekbed is dat door veel klanten hoog gereviewd wordt. Lees alles wat je moet weten over HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 260x240cm Dons en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 260x240cm Dons

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

260 cm

Product lengte

240 cm

Materiaal vulling

Synthetisch, Ganzendons, Kunstvezel

Type dekbed

Lente/Herfst

Omschrijving van HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 260x240cm Dons

Ervaar het ultieme slaapcomfort met het HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 260x240cm Dons. Dit dekbed is gevuld met hoogwaardig TEMPRAKON® dons, wat zorgt voor een perfecte temperatuurregulering. Dankzij de superzachte katoenen tijk met een draaddichtheid van 329 voelt dit dekbed heerlijk zacht aan op uw huid. Wat dit dekbed echt bijzonder maakt, is dat het reageert op uw lichaamswarmte en gedurende de hele nacht de vochtigheid van uw lichaam reguleert. Zo blijft u de hele nacht door fris en comfortabel, zonder dat u het te warm of te koud krijgt. Dit maakt het HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 260x240cm Dons perfect voor mensen die graag het hele jaar door willen genieten van een goede nachtrust. Met een afmeting van 260x240cm biedt dit dekbed voldoende ruimte om heerlijk in weg te kruipen. Daarnaast is het dekbed lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te hanteren en te onderhouden is. Kortom, met het HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 260x240cm Dons haalt u niet alleen een stijlvol en comfortabel dekbed in huis, maar ook een product dat uw slaapervaring naar een hoger niveau tilt.

Veelgestelde vragen over HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 260x240cm Dons

Heb jij een dekbed voor 1 persoon of 2 personen nodig? De maatvoering van HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 260x240cm Dons is Extra breed.

De afmetingen van HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 260x240cm Dons is als volgt:

  • Breedte: 260 cm
  • Lengte 240 cm

Het beste vulmateriaal voor een dekbed hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Het materiaal van de vulling van HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 260x240cm Dons is Synthetisch, Ganzendons, Kunstvezel.

Het type dekbed refereert aan het seizoen waar het dekbed voor geschikt is. HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 260x240cm Dons is een Lente/Herfst.

Wij hebben uitgezocht waar HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 260x240cm Dons voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier naar de externe webshop.

Bekijk ook andere dekbedden