Search

Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. dekbed
  2. HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 200x220cm Dons

HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 200x220cm Dons

5/5

Een goede nachtrust is een van de belangrijkste aanzetten voor een gezond leven. Een kwaliteit dekbed helpt je om een goede slaap te realiseren. Bekijk daarom eens HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 200x220cm Dons en ontdek waarom dit het dekbed is dat door veel klanten hoog gereviewd wordt. Lees alles wat je moet weten over HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 200x220cm Dons en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 200x220cm Dons

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Materiaal vulling

Synthetisch, Ganzendons, Kunstvezel

Type dekbed

Lente/Herfst

Omschrijving van HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 200x220cm Dons

Het HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 200x220cm Dons is een hoogwaardig dekbed dat speciaal is ontworpen om uw slaapervaring te optimaliseren. Gemaakt van TEMPRAKON® dons, biedt dit dekbed een uitstekende temperatuurregulering, waardoor u altijd comfortabel kunt slapen, ongeacht het seizoen. Het dekbed is omhuld met een superzachte tijk van 100% katoen met een draaddichtheid van 329, wat zorgt voor een luxe en duurzame afwerking. De tijk voelt heerlijk zacht aan op uw huid en biedt een ademend en fris gevoel gedurende de hele nacht. Wat dit dekbed echt bijzonder maakt, is het vermogen om te reageren op uw lichaamswarmte. Het past zich aan aan uw persoonlijke warmtebehoeften en zorgt voor een optimale slaaptemperatuur gedurende de nacht. Daarnaast is het dekbed vochtregulerend, waardoor het overtollig vocht absorbeert en afvoert, zodat u altijd droog en comfortabel blijft. Met het HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 200x220cm Dons kunt u genieten van echt goede nachtrust. Of het nu zomer of winter is, dit dekbed zorgt ervoor dat u altijd de perfecte slaapomgeving heeft. Investeer in uw slaapcomfort en ervaar de luxe van dit hoogwaardige dekbed.

Veelgestelde vragen over HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 200x220cm Dons

Heb jij een dekbed voor 1 persoon of 2 personen nodig? De maatvoering van HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 200x220cm Dons is Tweepersoons.

De afmetingen van HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 200x220cm Dons is als volgt:

  • Breedte: 200 cm
  • Lengte 220 cm

Het beste vulmateriaal voor een dekbed hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Het materiaal van de vulling van HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 200x220cm Dons is Synthetisch, Ganzendons, Kunstvezel.

Het type dekbed refereert aan het seizoen waar het dekbed voor geschikt is. HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 200x220cm Dons is een Lente/Herfst.

Wij hebben uitgezocht waar HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 200x220cm Dons voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier naar de externe webshop.

Bekijk ook andere dekbedden