Search

Search
Close this search box.
  1. dekbed
  2. Zomerdekbed Katoen Eenpersoons 140x200 cm

Zomerdekbed Katoen Eenpersoons 140x200 cm

5/5

Een goede nachtrust is een van de belangrijkste aanzetten voor een gezond leven. Een kwaliteit dekbed helpt je om een goede slaap te realiseren. Bekijk daarom eens Zomerdekbed Katoen Eenpersoons 140x200 cm en ontdek waarom dit het dekbed is dat door veel klanten hoog gereviewd wordt. Lees alles wat je moet weten over Zomerdekbed Katoen Eenpersoons 140x200 cm en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Zomerdekbed Katoen Eenpersoons 140x200 cm

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

200 cm

Materiaal vulling

Katoen

Type dekbed

Zomerdekbed

Omschrijving van Zomerdekbed Katoen Eenpersoons 140x200 cm

Ons Zomerdekbed Katoen Eenpersoons 140x200 cm is de perfecte keuze voor de zomermaanden. Dit dekbed is niet alleen heerlijk zacht, maar ook gemaakt van gerecycled katoen. Door het gebruik van dit duurzame materiaal is het dekbed niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Het gerecyclede katoen zorgt ervoor dat het dekbed ademend is, waardoor je het niet te warm krijgt tijdens de zomerse nachten. Daarnaast is het dekbed ook stevig en vochtregulerend, waardoor je altijd kunt genieten van een comfortabele nachtrust. De zachte stof voelt heerlijk aan op je huid en zorgt ervoor dat je snel in slaap valt. Met dit zomerdekbed geniet je niet alleen van de zachtheid die je van ons gewend bent, maar draag je ook bij aan een duurzame wereld. Het dekbed is verkrijgbaar in de eenpersoonsmaat 140x200 cm, waardoor het perfect past op je bed. Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf met dit heerlijke zomerdekbed en geniet van een goede nachtrust in de zomermaanden.

Veelgestelde vragen over Zomerdekbed Katoen Eenpersoons 140x200 cm

Heb jij een dekbed voor 1 persoon of 2 personen nodig? De maatvoering van Zomerdekbed Katoen Eenpersoons 140x200 cm is Eenpersoons.

De afmetingen van Zomerdekbed Katoen Eenpersoons 140x200 cm is als volgt:

  • Breedte: 140 cm
  • Lengte 200 cm

Het beste vulmateriaal voor een dekbed hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Het materiaal van de vulling van Zomerdekbed Katoen Eenpersoons 140x200 cm is Katoen.

Het type dekbed refereert aan het seizoen waar het dekbed voor geschikt is. Zomerdekbed Katoen Eenpersoons 140x200 cm is een Zomerdekbed.

Wij hebben uitgezocht waar Zomerdekbed Katoen Eenpersoons 140x200 cm voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier naar de externe webshop.

Bekijk ook andere dekbedden