Search

Search
Close this search box.
  1. dekbed
  2. HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 260x240cm Dons

HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 260x240cm Dons

5/5

Een goede nachtrust is een van de belangrijkste aanzetten voor een gezond leven. Een kwaliteit dekbed helpt je om een goede slaap te realiseren. Bekijk daarom eens HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 260x240cm Dons en ontdek waarom dit het dekbed is dat door veel klanten hoog gereviewd wordt. Lees alles wat je moet weten over HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 260x240cm Dons en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 260x240cm Dons

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

260 cm

Product lengte

240 cm

Materiaal vulling

Synthetisch, Ganzendons, Kunstvezel

Type dekbed

Lente/Herfst

Omschrijving van HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 260x240cm Dons

Ervaar het ultieme comfort en de perfecte temperatuurregulering met het HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 260x240cm Dons. Dit dekbed is gevuld met hoogwaardig TEMPRAKON® dons, wat zorgt voor een optimale temperatuurregeling tijdens het slapen. Of het nu warm of koud is, dit dekbed past zich aan uw lichaamswarmte aan en zorgt ervoor dat u altijd de ideale slaaptemperatuur behoudt. De tijk van dit dekbed is gemaakt van 100% katoen met een draaddichtheid van 329. Dit zorgt niet alleen voor een heerlijk zachte en comfortabele ervaring, maar ook voor een duurzaam en ademend materiaal. Het dekbed is daarnaast vochtregulerend, waardoor u de hele nacht fris en droog blijft. Zo kunt u genieten van een diepe en ongestoorde nachtrust. Met het HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 260x240cm Dons haalt u niet alleen een stijlvol en luxueus dekbed in huis, maar ook een product dat zich aanpast aan uw behoeften. Kom tot rust in een oase van comfort en geniet van de perfecte slaapomgeving, elke nacht opnieuw.

Veelgestelde vragen over HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 260x240cm Dons

Heb jij een dekbed voor 1 persoon of 2 personen nodig? De maatvoering van HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 260x240cm Dons is Extra breed.

De afmetingen van HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 260x240cm Dons is als volgt:

  • Breedte: 260 cm
  • Lengte 240 cm

Het beste vulmateriaal voor een dekbed hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Het materiaal van de vulling van HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 260x240cm Dons is Synthetisch, Ganzendons, Kunstvezel.

Het type dekbed refereert aan het seizoen waar het dekbed voor geschikt is. HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 260x240cm Dons is een Lente/Herfst.

Wij hebben uitgezocht waar HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed 260x240cm Dons voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier naar de externe webshop.

Bekijk ook andere dekbedden