Search

Search
Close this search box.
  1. dekbed
  2. HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar

HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar

5/5

Een goede nachtrust is een van de belangrijkste aanzetten voor een gezond leven. Een kwaliteit dekbed helpt je om een goede slaap te realiseren. Bekijk daarom eens HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar en ontdek waarom dit het dekbed is dat door veel klanten hoog gereviewd wordt. Lees alles wat je moet weten over HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Materiaal vulling

Microvezel

Type dekbed

All year dekbed enkel

Omschrijving van HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar

Het HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek is een ware eyecatcher voor jouw slaapkamer. Met zijn prachtige print en levendige kleuren zorgt dit bedrukte dekbed voor een vrolijke en sfeervolle uitstraling. Het dekbed heeft een afmeting van 240x220 cm en is daarmee geschikt voor een tweepersoonsbed. Dit dekbed is speciaal ontworpen om zonder overtrek te gebruiken, waardoor het een praktische en kostenbesparende keuze is. Je hoeft niet langer te zoeken naar bijpassende overtrekken, want dit dekbed is al voorzien van een prachtige print. Het is een veelzijdig dekbed dat geschikt is voor elk seizoen van het jaar. Of het nu zomer of winter is, met dit dekbed ben je altijd verzekerd van een comfortabele nachtrust. Naast zijn mooie uiterlijk is het HappyBed Gouden Oase dekbed ook nog eens zeer functioneel. De stof van het dekbed heeft een anti-allergische werking, waardoor het ideaal is voor mensen met allergieën. Het dekbed voelt bovendien heerlijk zacht en prettig aan op de huid. En als kers op de taart is het dekbed ook nog eens wasbaar. Je kunt het eenvoudig in de wasmachine doen en daarna in de droger drogen, waardoor het altijd fris en hygiënisch blijft. Kortom, met het HappyBed Gouden Oase dekbed geniet je niet alleen van een goede nachtrust, maar ook van een prachtige en praktische toevoeging aan je slaapkamer.

Veelgestelde vragen over HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar

Heb jij een dekbed voor 1 persoon of 2 personen nodig? De maatvoering van HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar is Lits-jumeaux.

De afmetingen van HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar is als volgt:

  • Breedte: 240 cm
  • Lengte 220 cm

Het beste vulmateriaal voor een dekbed hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Het materiaal van de vulling van HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar is Microvezel.

Het type dekbed refereert aan het seizoen waar het dekbed voor geschikt is. HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar is een All year dekbed enkel.

Wij hebben uitgezocht waar HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier naar de externe webshop.

Bekijk ook andere dekbedden