Search

Search
Close this search box.
  1. dekbed
  2. HappyBed vintage rose dekbed zonder overtrek | 140x200 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar

HappyBed vintage rose dekbed zonder overtrek | 140x200 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar

5/5

Een goede nachtrust is een van de belangrijkste aanzetten voor een gezond leven. Een kwaliteit dekbed helpt je om een goede slaap te realiseren. Bekijk daarom eens HappyBed vintage rose dekbed zonder overtrek | 140x200 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar en ontdek waarom dit het dekbed is dat door veel klanten hoog gereviewd wordt. Lees alles wat je moet weten over HappyBed vintage rose dekbed zonder overtrek | 140x200 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties HappyBed vintage rose dekbed zonder overtrek | 140x200 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

200 cm

Materiaal vulling

Microvezel

Type dekbed

All year dekbed enkel

Omschrijving van HappyBed vintage rose dekbed zonder overtrek | 140x200 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar

Met het HappyBed vintage rose dekbed zonder overtrek haal je een stijlvol en uniek dekbed in huis. Dit dekbed is bedrukt met een prachtige vintage rozenprint, waardoor het een echte eyecatcher is in je slaapkamer. Het dekbed heeft een afmeting van 140x200 cm, waardoor het perfect is voor een eenpersoonsbed. Dit dekbed is niet alleen mooi om te zien, maar ook zeer functioneel. Het is namelijk gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid. Daarnaast heeft de stof een anti-allergische werking, waardoor het ideaal is voor mensen met allergieën. Je kunt dus met een gerust hart genieten van een goede nachtrust onder dit dekbed. Een ander voordeel van het HappyBed dekbed is dat het wasbaar is. Je kunt het dekbed eenvoudig in de wasmachine doen en daarna laten drogen. Zo blijft het dekbed altijd fris en hygiënisch. Dit zorgt niet alleen voor optimaal comfort, maar ook voor een langere levensduur van het dekbed. Kortom, met het HappyBed vintage rose dekbed haal je een prachtig en praktisch dekbed in huis dat perfect is voor elk seizoen van het jaar.

Veelgestelde vragen over HappyBed vintage rose dekbed zonder overtrek | 140x200 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar

Heb jij een dekbed voor 1 persoon of 2 personen nodig? De maatvoering van HappyBed vintage rose dekbed zonder overtrek | 140x200 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar is Eenpersoons.

De afmetingen van HappyBed vintage rose dekbed zonder overtrek | 140x200 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar is als volgt:

  • Breedte: 140 cm
  • Lengte 200 cm

Het beste vulmateriaal voor een dekbed hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Het materiaal van de vulling van HappyBed vintage rose dekbed zonder overtrek | 140x200 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar is Microvezel.

Het type dekbed refereert aan het seizoen waar het dekbed voor geschikt is. HappyBed vintage rose dekbed zonder overtrek | 140x200 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar is een All year dekbed enkel.

Wij hebben uitgezocht waar HappyBed vintage rose dekbed zonder overtrek | 140x200 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier naar de externe webshop.

Bekijk ook andere dekbedden