Search

Search
Close this search box.
  1. dekbed
  2. HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 140x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar

HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 140x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar

5/5

Een goede nachtrust is een van de belangrijkste aanzetten voor een gezond leven. Een kwaliteit dekbed helpt je om een goede slaap te realiseren. Bekijk daarom eens HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 140x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar en ontdek waarom dit het dekbed is dat door veel klanten hoog gereviewd wordt. Lees alles wat je moet weten over HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 140x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 140x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Materiaal vulling

Microvezel

Type dekbed

All year dekbed enkel

Omschrijving van HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 140x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar

Het HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar comfort en zachtheid, zonder de noodzaak van een aparte overtrek. Met zijn prachtige bedrukking voegt dit dekbed ook een vleugje kleur en stijl toe aan elke slaapkamer. Of het nu winter of zomer is, dit dekbed is geschikt voor alle seizoenen. Naast zijn esthetische aspecten, heeft dit dekbed ook een anti-allergische werking, waardoor het geschikt is voor mensen met allergieën. De stof voelt bovendien prettig aan op de huid, zodat je elke nacht kunt genieten van een goede nachtrust. En het beste van alles? Dit dekbed kan eenvoudig worden gewassen en gedroogd, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is en je altijd kunt genieten van optimale hygiëne en comfort. Voeg een vleugje luxe en comfort toe aan je slaapkamer met het HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek. Met zijn unieke print en praktische eigenschappen is dit dekbed een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een goede nachtrust en een stijlvolle uitstraling. Dus waar wacht je nog op? Upgrade je slaapkamer vandaag nog met dit geweldige dekbed!

Veelgestelde vragen over HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 140x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar

Heb jij een dekbed voor 1 persoon of 2 personen nodig? De maatvoering van HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 140x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar is Eenpersoons.

De afmetingen van HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 140x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar is als volgt:

  • Breedte: 140 cm
  • Lengte 220 cm

Het beste vulmateriaal voor een dekbed hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Het materiaal van de vulling van HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 140x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar is Microvezel.

Het type dekbed refereert aan het seizoen waar het dekbed voor geschikt is. HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 140x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar is een All year dekbed enkel.

Wij hebben uitgezocht waar HappyBed Gouden Oase dekbed zonder overtrek | 140x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier naar de externe webshop.

Bekijk ook andere dekbedden