Search

Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. dekbed
  2. HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 240x220cm Dons

HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 240x220cm Dons

5/5

Een goede nachtrust is een van de belangrijkste aanzetten voor een gezond leven. Een kwaliteit dekbed helpt je om een goede slaap te realiseren. Bekijk daarom eens HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 240x220cm Dons en ontdek waarom dit het dekbed is dat door veel klanten hoog gereviewd wordt. Lees alles wat je moet weten over HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 240x220cm Dons en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 240x220cm Dons

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Materiaal vulling

Synthetisch, Ganzendons, Kunstvezel

Type dekbed

Lente/Herfst

Omschrijving van HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 240x220cm Dons

Ontdek het HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 240x220cm Dons, een perfecte aanvulling op uw slaapkamer. Dit dekbed is gemaakt van hoogwaardig TEMPRAKON® dons, dat zorgt voor optimale temperatuurregulering. Het superzachte katoenen tijk met een draaddichtheid van 329 zorgt voor een luxueus gevoel en een comfortabele nachtrust. Met dit dekbed geniet u van heerlijk slapen, omdat het reageert op uw lichaamswarmte en de vochtigheid van uw lichaam gedurende de hele nacht reguleert. Dankzij de innovatieve technologie van TEMPRAKON® blijft uw lichaam op de juiste temperatuur, ongeacht het seizoen. Of het nu warm of koud is, dit dekbed past zich aan uw behoeften aan en zorgt voor een aangename slaapomgeving. Het HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 240x220cm Dons is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het elegante witte ontwerp voegt een vleugje verfijning toe aan uw slaapkamer. De maat van 240x220cm zorgt ervoor dat u voldoende ruimte heeft om comfortabel te kunnen slapen. Verwen uzelf met dit hoogwaardige dekbed en geniet van de ultieme slaapervaring.

Veelgestelde vragen over HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 240x220cm Dons

Heb jij een dekbed voor 1 persoon of 2 personen nodig? De maatvoering van HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 240x220cm Dons is Lits-jumeaux.

De afmetingen van HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 240x220cm Dons is als volgt:

  • Breedte: 240 cm
  • Lengte 220 cm

Het beste vulmateriaal voor een dekbed hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Het materiaal van de vulling van HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 240x220cm Dons is Synthetisch, Ganzendons, Kunstvezel.

Het type dekbed refereert aan het seizoen waar het dekbed voor geschikt is. HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 240x220cm Dons is een Lente/Herfst.

Wij hebben uitgezocht waar HOME by TEMPUR® Elite White Cooling Dekbed Lichtgewicht 240x220cm Dons voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier naar de externe webshop.

Bekijk ook andere dekbedden