Search

Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. dekbed
  2. HappyBed dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar hoesloos dekbed

HappyBed dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar hoesloos dekbed

5/5

Een goede nachtrust is een van de belangrijkste aanzetten voor een gezond leven. Een kwaliteit dekbed helpt je om een goede slaap te realiseren. Bekijk daarom eens HappyBed dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar hoesloos dekbed en ontdek waarom dit het dekbed is dat door veel klanten hoog gereviewd wordt. Lees alles wat je moet weten over HappyBed dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar hoesloos dekbed en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties HappyBed dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar hoesloos dekbed

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Materiaal vulling

Microvezel

Type dekbed

All year dekbed enkel

Omschrijving van HappyBed dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar hoesloos dekbed

Met het HappyBed bedrukte dekbed haal je een stijlvol en uniek item in huis. Dit dekbed is perfect voor iedereen die op zoek is naar comfort en gemak. Het beste van alles is dat je geen aparte overtrek nodig hebt! Het dekbed heeft een afmeting van 240x220 cm, waardoor het geschikt is voor een tweepersoonsbed. Dit dekbed is ideaal voor elk seizoen van het jaar. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een perfecte temperatuurregulatie. Of het nu warm of koud is, dit dekbed houdt je altijd op de juiste temperatuur. Bovendien heeft de stof een anti-allergische werking, waardoor het zeer geschikt is voor mensen met allergieën of gevoelige huid. Het HappyBed bedrukte dekbed is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het heeft een opvallende print die je slaapkamer direct een frisse en vrolijke uitstraling geeft. Daarnaast voelt de stof prettig aan op de huid, waardoor je elke nacht heerlijk kunt slapen. En het beste van alles? Het dekbed kan eenvoudig worden gewassen en gedroogd, waardoor het altijd schoon en fris blijft. Kortom, met het HappyBed bedrukte dekbed geniet je van optimaal gemak, comfort en stijl in je slaapkamer.

Veelgestelde vragen over HappyBed dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar hoesloos dekbed

Heb jij een dekbed voor 1 persoon of 2 personen nodig? De maatvoering van HappyBed dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar hoesloos dekbed is Eenpersoons.

De afmetingen van HappyBed dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar hoesloos dekbed is als volgt:

  • Breedte: 240 cm
  • Lengte 220 cm

Het beste vulmateriaal voor een dekbed hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Het materiaal van de vulling van HappyBed dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar hoesloos dekbed is Microvezel.

Het type dekbed refereert aan het seizoen waar het dekbed voor geschikt is. HappyBed dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar hoesloos dekbed is een All year dekbed enkel.

Wij hebben uitgezocht waar HappyBed dekbed zonder overtrek | 240x220 cm Bedrukt dekbed Gekleurd dekbed Dekbed met print Wasbaar hoesloos dekbed voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier naar de externe webshop.

Bekijk ook andere dekbedden