Search

Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. dekbed
  2. Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x200

Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x200

5/5

Een goede nachtrust is een van de belangrijkste aanzetten voor een gezond leven. Een kwaliteit dekbed helpt je om een goede slaap te realiseren. Bekijk daarom eens Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x200 en ontdek waarom dit het dekbed is dat door veel klanten hoog gereviewd wordt. Lees alles wat je moet weten over Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x200 en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x200

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

200 cm

Materiaal vulling

Kunstvezel

Type dekbed

4-seizoenendekbed

Omschrijving van Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x200

Het Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen is het perfecte dekbed om het hele jaar door heerlijk comfortabel te slapen. Dankzij de Sydon holle vezel vulling biedt dit dekbed het gevoel van een donzen dekbed, maar met een langere levensduur. De unieke vezels zorgen voor een optimale temperatuurregeling, waardoor u dit dekbed in alle seizoenen kunt gebruiken. Of het nu winter, lente, zomer of herfst is, met het Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen bent u verzekerd van een goede nachtrust. De holle vezels hebben een isolerende werking, waardoor u warm blijft tijdens koude nachten en tegelijkertijd ademend zijn voor verkoeling tijdens warme nachten. Dit dekbed is dus geschikt voor alle weersomstandigheden. Daarnaast is het Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen ook nog eens zeer duurzaam. De holle vezels behouden langdurig hun volume en veerkracht, waardoor u jarenlang plezier zult hebben van dit dekbed. Bovendien is het dekbed eenvoudig te onderhouden, want het kan gewoon in de wasmachine gewassen worden. Kortom, met het Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen geniet u het hele jaar door van een heerlijke nachtrust in een comfortabel en duurzaam dekbed.

Veelgestelde vragen over Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x200

Heb jij een dekbed voor 1 persoon of 2 personen nodig? De maatvoering van Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x200 is Eenpersoons.

De afmetingen van Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x200 is als volgt:

  • Breedte: 140 cm
  • Lengte 200 cm

Het beste vulmateriaal voor een dekbed hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Het materiaal van de vulling van Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x200 is Kunstvezel.

Het type dekbed refereert aan het seizoen waar het dekbed voor geschikt is. Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x200 is een 4-seizoenendekbed.

Wij hebben uitgezocht waar Van der Valk Dekbed Comfort 4 seizoenen 140x200 voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier naar de externe webshop.

Bekijk ook andere dekbedden