Search

Search
Close this search box.

Top 10 wake up light wekkers voor de slaapkamer

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

Lijden jullie ook onder het moeizaam opstaan uit bed? Hebben jullie ook veel moeite met het maken van de overstap naar de dag? Wij hebben goed nieuws voor jullie! De wake up light wekker is het antwoord op alle probleempjes. De wake up light wekker simuleert de zonsopkomst met steeds feller wordende licht. Dit resulteert in een natuurlijke manier van wakker worden. Maar welke wake up light wekker is de beste? Om u te helpen bij het uitzoeken van een wake up light wekker hebben wij een lijst gemaakt met de top 10 beste wake up light wekker. Laat je informeren en ontdek de perfecte wake up light wekker voor jouw specifieke behoeften.

Op slaapkamerinspiratie.nl ga je de beste wake up light wekker vinden. Wij hebben hier namelijk onderzoek naar gedaan zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen. 

Je vindt bij ons de top 10 van de best geteste wake up light wekkers die op de markt te koop zijn. Deze hebben we allemaal op een rijtje gezet zodat het voor jou duidelijk is wat de beste van nu zijn. Zo weet je direct welke een echte aanrader is voor jou.

10 beste wake up light wekkers uit onze test

De top 10 wake up light wekkers is niet zomaar ontstaan. We hebben de experts aan het werk gezet om alle wake up light wekkers met elkaar te vergelijken. Hier is uiteindelijk een top 10 van de best geteste wake up light wekkers uit gekomen.

Dit is ook precies de reden waarom wij ervoor gekozen hebben om een top 10 wake up light wekkers op te stellen en geen top 3. Er zijn zoveel verschillende goede wake up light wekkers dat het zonde zal zijn om er maar drie op te schrijven.

MM Brands Wake Up Light Wekker

De MM Brands Wake Up Light Wekker Wekkerradio Nachtlampje 7 Kleuren Hout kleur is de perfecte manier om je dag mee te beginnen en te eindigen. De wekker is uitgerust met een geleidelijke opkomst, net zoals een echte zonsopkomst, waardoor je rustig wakker wordt en er energiek uit voortkomt. Vergelijk dit met worden wakker geschrokken door een harde wekker. In de avond is het sluimerende licht, net zoals tijdens een zonsondergang, de perfecte manier om te ontspannen en je klaar te maken voor een goede nachtrust. De Wake Up Light Wekkerradio Nachtlampje 7 Kleuren Hout kleur is ook voorzien van 7 verschillende kleuren licht, waarmee je elke kamer een zalig gevoel kan geven. Kies je voor een warme gloed of een meer koele kleur? Het is allemaal mogelijk met de MM Brands Wake Up Light Wekker! Laat de harde wekker voor altijd achter je en ontdek de voordelen van de Wake Up Light Wekkerradio Nachtlampje 7 Kleuren Hout kleur.

Living Nine Wake Up Light Wekker

Met de Living Nine Wake Up Light Wekker Lichtwekker Ook Voor Kinderen wordt je elke ochtend op een natuurlijke en gezonde manier wakker. Deze lamp heeft 6 wekfuncties, waaronder een radio, sluimerstand en een nachtlampje. Door deze functies voelt het alsof je in een rustgevende omgeving wakker wordt. Daarnaast biedt de lamp verschillende helderheidniveaus en verschillende soorten licht, zoals warm wit licht, koud wit licht en gekleurd licht. Dit maakt het eenvoudig om ervoor te zorgen dat je op een aangename manier wakker wordt. De lamp is gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening en heeft een verstelbare helderheid. Met de kinderfunctie kun je zelfs je kinderen helpen om op een gezonde manier op te staan. De lamp heeft ook een ingebouwd schakelmechanisme en een timer, waardoor je je licht elke dag op hetzelfde tijdstip kunt aanzetten en uitzetten. De lamp heeft een modern design en is gemaakt van duurzaam materiaal. De Living Nine Wake Up Light Wekker Lichtwekker Ook Voor Kinderen is dus een geweldig product om je dag gezond en gemakkelijk te beginnen.

DistinQ Wake-Up Light Wekkerradio

De DistinQ Wake-Up Light is uitgerust met een dubbele wektijdfunctie. Met deze functie kun je je wekker instellen voor twee verschillende tijden. Dit is ideaal als je vaak een verschillende wektijd hebt door verschillende werkdagen. Daarnaast heeft de wekkerradio een USB-aansluiting waarmee je muziek kunt afspelen. Geniet van een ontspannende muziek voordat je gaat slapen en kom energiek wakker na een goede nachtrust. Met de DistinQ Wake-Up Light heb je een slaaphulp in huis die je helpt om een gezond(er) slaapritme te creëren. Het licht dat de wekker afgeeft is vriendelijk voor je ogen en zorgt voor een rustgevende sfeer in je slaapkamer. Zelfs als je vroeg moet opstaan, voel je je energiek en klaar om je dag te beginnen. De wekkerradio heeft verschillende kleuren licht, waardoor je slaapkamer een bijzondere sfeer krijgt. De kleuren kun je instellen op basis van je stemming en voordat je gaat slapen.

YONO Wake Up Light Slaapwekker

De YONO Wake Up Light slaapwekker nachtlamp lichtwekker is ontworpen om je op een natuurlijke wijze wakker te maken. De lichtintensiteit loopt geleidelijk op tot 100%, waardoor je op een rustige en natuurlijke manier wakker wordt. Daarnaast is de wake up light ook voorzien van een aantal natuurlijke geluiden, zoals vogelgezang, regen, of een kabbelende beek. ✅ Onbewuste herhalingen De wake up light is ook voorzien van onbewuste herhalingen die ervoor zorgen dat je op een natuurlijke wijze in slaap zal vallen. Deze herhalingen worden gecreëerd door het licht, wat wordt gecombineerd met een natuurlijk geluid. Hierdoor kun je gemakkelijk in slaap vallen en ook gemakkelijker wakker worden. Bovendien kun je de YONO Wake Up Light ook gebruiken als nachtlamp, waardoor je ook makkelijker in slaap kunt vallen. De lamp heeft een timerfunctie, waarmee je de lamp na een bepaalde tijd kunt laten uitgaan. Zo kun je in een donkere, rustige slaapkamer in slaap vallen.

Meer aanbevolen producten:

Philips HF3500/01 Wake-up light

De Philips HF3500/01 Wake-up Light brengt je op een natuurlijke manier weer wakker met behulp van een unieke combinatie van licht en geluid. Met de simulatie van de zonsopkomst word je geleidelijk gewekt, zodat je frisser en met meer energie opstaat. De Wake-up Light is de enige waarvan klinisch is aangetoond dat hij werkt. De bedlamp beschikt over 10 lichtinstellingen en een helder geel kleur van de zonsopgang. Daarnaast heeft de lamp 4 helderheidsniveaus en een sluimerfunctie. Hiermee kun je de lamp naar je eigen voorkeur instellen. Met het zachte piepje weet je zeker dat je op tijd opstaat. Het is niet alleen de combinatie van licht en geluid die de Philips HF3500/01 Wake-up Light zo effectief maakt, maar ook de veelzijdigheid van de lamp. Je kunt kiezen uit 10 lichtinstellingen en 4 helderheidsniveaus, zodat je de lamp naar je eigen persoonlijke voorkeur kunt instellen. De sluimerfunctie biedt je de mogelijkheid om extra lang te kunnen genieten van de geleidelijke zonsopkomst. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de helderheid van het display aan te passen.

Grundig Wake Up Light

Wil je voortaan op een meer natuurlijke manier wakker worden? Dan is de Grundig Wake Up Light Nachtlampje met Tijdweergave Lichtwekker met FM Radio en Natuurlijke Geluiden een uitkomst. Deze lichtwekker simuleert de zonsopgang en start 30 minuten voor het moment dat je op wil staan. Het licht in je slaapkamer wordt met kleine stapjes steeds helderder, net als in de natuur. Laat je wakker worden met de 6 natuurgeluiden, zoals fluitende vogeltjes of het geluid van de zee, of zet je favoriete FM-radiokanaal op. Ook als je wilt snoozen, is deze lichtwekker ideaal. Als je van plan bent om in te slapen, helpt de zonsondergangsimulatie je hierbij. Er is een cyclus van 15, 30 of 60 minuten en een uitknop om je hierbij te helpen. Daarnaast is de Grundig Wake Up Light Nachtlampje een bedlampje dat je in de warm witte kleur kunt instellen. Of wil je liever sfeerverlichting in één van de andere kleuren? Groen, rood, blauw, paars en oranje zijn ook mogelijk. De helderheid van de nachtlamp kun je instellen in 10 niveaus.

Wake up light Speaker radio

Boostivs alles-in-één wekker is de ideale oplossing voor jouw slaapkamer. De wake-up light functie brengt je in een staat van rust en het comfortabele design voegt een moderne touch toe aan elke kamer. Met de Bluetooth-connectiviteit kun je jouw favoriete muziek streamen en de ingebouwde radio verrijkt de sfeer. Ook heb je de mogelijkheid om de verlichting aan te passen naar jouw stijl met talloze licht kleurencombinaties. De wekker heeft een modern design met een stijlvolle afwerking, waardoor het een ideale aanvulling is op jouw slaapkamer. Met deze wekker heb je een aangename en gezellige sfeer, waardoor je 's morgens vol energie kan starten. Je krijgt er ook nog eens een slaaphulp bij; de lichttherapie-functie helpt je om je slaapcyclus te regelen en je energie gedurende de dag te verhogen. De wekker is een multifunctioneel en modern apparaat die je slaapkamer een boost geeft.

Philips Somneo HF3671/01 Wake-Up Light

Philips Somneo Connected HF3671/01 is de perfecte oplossing voor degenen die moeite hebben om 's ochtends energiek wakker te worden en 's avonds in slaap te vallen. Het licht wordt geleidelijk sterker voor je wektijd en wakkert je op een natuurlijke manier aan. Met de SleepMapper-app kun je heel eenvoudig meerdere alarmen, lichtinstellingen en geluiden instellen. Daarnaast zorgt de externe AmbiTrack-sensor ervoor dat de belangrijkste factoren in de slaapkamer gemeten worden, zoals luchtvochtigheid en geluidsniveau. En met de RelaxBreath+-functie begeleid je je ademhaling met lampjes en zo kom je makkelijker in slaap. Met de Philips Somneo Connected HF3671/01 kun je energiek wakker worden en ontspannen in slaap vallen. Kies de instellingen die bij jou passen, zoals licht- en geluidsthema's, en geniet van een natuurlijke ochtendwake-up. De ingebouwde sensoren helpen je om een gezonde, rustige slaapomgeving te creëren. En met de RelaxBreath+-functie krijg je een rustgevend slaapritueel dat je zal helpen om makkelijk in slaap te vallen.

Philips Somneo HF3654/01 Wake-Up Light

Met de Philips Somneo HF3654/01 Wake-Up Light word je op een natuurlijke manier wakker. Het licht wordt geleidelijk sterker, waardoor je op een rustige manier in de ochtend wakker wordt. Terwijl het licht helderder wordt, zorgt het door jou gekozen natuurlijke wekgeluid ervoor dat je helemaal wakker wordt en met meer energie aan je dag begint. Met de RelaxBreath-functie van de Somneo HF3654/01 wordt je ook met rustig ademhalen geholpen zodat je ontspannen in slaap kunt vallen. De gesimuleerde zonsop- en zonsondergang helpt je om ontspannen te slapen en je uitgerust wakker te worden. Met de aanpasbare lichtsterkte kun je de Somneo ook gebruiken als leeslamp of nachtlamp. Om je slaapritme te verbeteren kun je ook luisterboeken afspelen op je Somneo door je telefoon met een audio kabel (3.5mm AUX kabel) te verbinden. Of je kunt de zonsondergangsimulatie aanzetten en een luisterboek afspelen op je telefoon.

Philips HF3519/01 Wake-up light

De Philips Wake-up Light is meer dan alleen maar een wekker. De lamp is ontworpen om je te helpen met het in slaap vallen, waardoor je je energieker voelt wanneer je wakker wordt. Het licht dat wordt gebruikt bij het wekken, is natuurlijk, zacht en uiterst effectief. Je kunt de helderheid instellen om je te laten wennen aan het ochtendlicht, waardoor je rustiger en meer herstellend wakker wordt. Daarnaast heeft de Philips Wake-up Light ook een rustgevende slaapmuziekfunctie, waarmee je je lichaam en geest kunt ontspannen voor een goede nachtrust. De verschillende geluiden helpen je ook om in slaap te vallen en je kunt je favoriete geluidsset kiezen of zelf een geluid creëren dat speciaal voor jou is. De Philips Wake-up Light is een compacte, handige lamp die je kunt gebruiken om je dag op een meer energieke manier te beginnen. Door het ochtendlicht kun je je lichaam en geest aanpassen aan de dag, waardoor je meer alert en klaar bent om de dag te beginnen. De lichtintensiteit en geluidsopties kun je gemakkelijk aanpassen, zodat je de perfecte wekker kunt vinden die bij je persoonlijkheid past.

  1. verlichting
  2. wake up light wekker

Inhoudsopgave

wake up light wekker productvergelijking - Veelgestelde vragen

De prijzen van de wake up light wekkers kunnen zeker verschillen. Dit komt door vele redenen. De hoofdreden is vooral dat we met verschillende aanbieders werken. Wij werken niet maar met één aanbieder. Hierdoor is het goed mogelijk dat de ene aanbieder net wat duurder is dan de andere aanbieder. We werken met meerdere aanbieders om ervoor te zorgen dat de vraag wat is de beste wake up light wekker vrij ruim beantwoord kan worden. Er zijn namelijk een hele hoop goede wake up light wekkers op de markt. Hierdoor kunnen we een zeer ruim aanbod aanbieden. Dan zit er voor iedereen wel de juiste wake up light wekker tussen zonder dat je zelf hoeft te gaan zoeken.

De beste wake up light wekker is Unknown. Deze staat zeer duidelijk helemaal bovenaan de lijst. Dit is natuurlijk niet voor niets. Hij heeft een zeer hoge score gehaald op kwaliteit en de ervaringen zijn ook nog eens goed. Dat is wat je wilt zien in een wake up light wekker.
Uiteraard bestaat de hele top 10 wake up light wekkers alleen maar uit goede wake up light wekkers. De nummer één is met ideale omstandigheden het beste, maar iedereen heeft een andere situatie. Het is dus goed om naar je eigen situatie te kijken. Aan de hand daarvan kun je bepalen wat er wel en niet handig voor jou is.

Als je online gekeken hebt, zie je een hele hoop verschillende wake up light wekker ervaringen online staan. Deze ervaringen zijn geschreven door mensen die de wake up light wekkers al eens uitgetest hebben. De best geteste wake up light wekker kan ook afgeleid worden door naar de reviews te kijken van voorgaande gebruikers.

Uiteraard is een ervaring altijd een mening. Dit betekent dat jij misschien een andere mening hebt dan de voorgaande gebruiker. Daarom is het niet goed om alleen maar op reviews af te gaan. Het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verschillende aspecten van de wake up light wekkers.

Als je een geschikte wake up light wekker voor jezelf heb t gevonden in onze top 10, klik dan op de button onderaan de productomschrijving. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop van bol.com waar je de door jou gekozen wake up light wekker kopen kunt. 

wake up light wekker productreview - Eindconclusie

Uiteraard hebben we nog een hele hoop extra informatie waar je gebruik van kunt maken. De wake up light wekkers staan hier op een rijtje maar als je verder kijkt op slaapkamerinspiratie.nl zie je dat er een hele hoop mogelijkheden zijn. Het is goed om even verder te kijken op onze website!

Wanneer je er op onze website toch nog steeds niet uitkomt is het goed om even online te kijken. Je kunt online zelf ook enkele wake up light wekkers met elkaar gaan vergelijken. De wake up light wekkers vergelijken is lastig maar zeker niet onmogelijk. Wanneer je er niet helemaal zeker van bent is het altijd goed om voor de zekerheid nog wat onderzoek te verrichten.

Charleen
Charleen

Ik ben Charleen en ben gepassioneerd over slaapkamerproducten. Mijn liefde voor deze producten begon toen ik op zoek was naar een nieuw matras voor mijn eigen slaapkamer. Dit opende mijn ogen voor de wereld van de slaapkamerproducten en het belang van een goede nachtrust. Ik begon met het schrijven van reviews over de producten die ik uitprobeerde om anderen te helpen bij het maken van de juiste keuze. Naarmate ik meer ervaring kreeg en meer producten uitprobeerde werd mijn interesse alleen maar groter. Ik vind het geweldig om mijn kennis van slaapkamerproducten te delen met anderen en hen te helpen bij het vinden van de beste producten om hun slaapervaring te verbeteren. Alles van matrassen tot kussens, dekbedden tot beddengoed - ik heb er ervaring mee en deel graag mijn expertise. Door middel van mijn reviews hoop ik de slaapervaring van anderen te verbeteren en hen te helpen de beste nachtrust te krijgen die ze verdienen.

Disclaimer: Op deze pagina linken wij naar Bol.com, hier ontvangen wij een kleine commissie indien het product aangekocht wordt.

Gepubliceerd op: 27 dec. 2022