Search

Search
Close this search box.

Top 10 mobiele aircos - Beste mobiele airco

Laatst bijgewerkt: 1 mei 2024

Bent u op zoek naar een efficiënte en praktische manier om elke ruimte in uw huis te koelen? Zoekt u de beste mobiele airco maar twijfelt u nog over welke te kiezen? Dan bent u aan het juiste adres. In dit artikel bieden wij u een handige gids met de top 10 beste mobiele airco's die u kunt kiezen.

Op slaapkamerinspiratie.nl ga jij de beste mobiele airco voor jezelf vinden. Wij hebben namelijk onderzoek gedaan naar de beste mobiele aircos zodat jij dit zelf niet meer hoeft te doen. 

Op slaapkamerinspiratie.nl vindt jij de top 10 van de best geteste mobiele aircos die momenteel op de markt te koop zijn. De beste 10 hebben we op een rijtje gezet zodat het voor jou duidelijk is wat de beste van 2024 zijn. Zo weet je direct welke mobiele airco geschikt is voor jou.

10 beste mobiele aircos uit onze vergelijking

De top 10 mobiele aircos is niet zomaar tot stand gekomen. We hebben onze kenners aan het werk gezet om de vele diverse mobiele aircos met elkaar te vergelijken. Hier is uiteindelijk een top 10 van de best geteste mobiele aircos uit gekomen.

Dit is ook precies de reden waarom wij ervoor gekozen hebben om een top 10 mobiele aircos op te stellen en geen top 3. Er zijn veel goede mobiele aircos dat het zonde zal zijn om er maar 3 op te schrijven.

HEYPRO Mobiele Airco

This HEYPRO mobile air conditioner provides high cooling performance for efficient cooling of rooms up to 50m². It is equipped with a powerful 3.52 kW compressor and a 12.000 BTU cooling capacity. The air conditioner features a timer and 2 fan speeds for optimal and economical cooling. The included copper pipes are resistant to corrosion and provide a long-term and reliable use. The air conditioner is filled with R290 refrigerant and is environmentally friendly, making it the perfect choice for your home or office. This HEYPRO mobile air conditioner is the perfect way to keep your room or office cool and comfortable. It features a powerful compressor and a 12.000 BTU cooling capacity, which provides efficient cooling of rooms up to 50m². It is also equipped with a timer and two fan speeds, so you can adjust the output to your needs. The copper pipes are corrosion resistant, ensuring a durable and reliable use of the air conditioner. Furthermore, the R290 refrigerant is eco-friendly and safe, making it a great choice for your home or office. With this HEYPRO mobile air conditioner, you can enjoy a cool and comfortable environment all year round.

HEYPRO Mobiele Airco

This HEYPRO mobile airconditioner is not only efficient, but also stylish. The 10.000 BTU 2.9 kW aircon is a black and white model and uses R290 refrigerant. With a copper piping network, the device is able to cool any room in your house with ease. The device includes an adjustable thermostat and a timer function to control the temperature. Furthermore, the included remote control allows for easy access to all settings. The device is also very quiet and can be used in both residential and commercial settings. It is easy to install, and it is also energy efficient, helping you save on energy bills. Thanks to its compact design, the device can be moved easily between different rooms. With its sleek design and powerful features, this airconditioner is sure to be a great addition to your home.

Krachtige mobiele Airco

De Quality Cooling mobiele airco is de perfecte oplossing voor het koelen van ruimtes tot maximaal 34m². Met een koelvermogen van 2,6kW is hij energiezuinig en heeft het label A/A. Door het compacte formaat van 70,1cm hoog - 35 cm breed - 34,8 cm diep is de airco makkelijk te verplaatsen met de wieltjes aan de onderkant. Bovendien ziet de airco er strak uit en zal hij niet als een storend apparaat in de hoek staan. De airco is eenvoudig te bedienen met het bedieningspaneel of de meegeleverde draadloze afstandsbediening. Zo heeft de airco een timerfunctie waarmee je een slaapstand in kunt stellen. Ook zit er een luchtafvoerslang bij met afmetingen van 150 cm lang en een diameter van 14 cm. Deze slang verplaatst de warme of koude lucht naar buiten. De airco wordt geleverd met een raamafdichtingskit, waardoor je geen last hebt van tocht. Daarnaast heeft de airco een fabrieksgarantie van 2 jaar.

SEEGER Mobiele Smart Airco

De SEEGER SAC9000HS is een mobiele smart airco met verwarmfunctie en WiFi voor de woonkamer of slaapkamer. De airco heeft een koelvermogen van 9000 BTU, waarmee ruimtes tot 30m² verkoelt of verwarmt worden. De airco is perfect voor alle dagen in het jaar, van warme zomerdagen tot koude winterdagen. Naast koelen, heeft de airco ook een ventilator stand met twee snelheden en een luchtontvochtigingsfunctie die tot 24 liter per dag uit de ruimte kan halen. De airco is voorzien van een smart-functie. Hiermee verbind je de airco met Wi-Fi en bedien je de airco met je mobiele app Smart Life. Deze app is gratis te downloaden voor iPhone en Android, en fungeert tevens als extra afstandsbediening. Met de knoppen op de airco stel je de gewenste temperatuur in en met de timer schakel je de airco aan en uit wanneer je wilt. De slaapmodus zorgt voor een verkoelende nachtrust, waarbij het geluidsniveau sterk gereduceerd wordt. Dankzij het compacte formaat van de airco kan hij vrijwel overal geplaatst worden en dankzij de wieltjes rijd je de airco gemakkelijk naar de gewenste plek.

Meer aanbevolen producten:

Deliciae Slimme Mobiele Airco

De Deliciae Sky-3A Slimme Mobiele Airco heeft een vermogen van 9000BTU en is geschikt voor het koelen en verwarmen van ruimtes tot 80m³. Met deze airco kan je gezellige momenten beleven in je huis. Daarnaast is deze airco ook compatibel met Google Assistent en heeft het een handige Nederlandse handleiding. Met deze airco geniet je het hele jaar door van een aangenaam klimaat in je huis. Door de moderne technologie kun je de temperatuur en luchtkwaliteit eenvoudig regelen met de afstandsbediening of de app. Daarnaast heeft deze airco een energie-efficiënte werking met een lage geluidsproductie. Dankzij het slanke en stijlvolle ontwerp past de airco ook perfect in je interieur.

Bestron mobiele airco

De Bestron mobiele airco is de ideale oplossing voor het creëren van een aangename temperatuur in ruimtes tot 28m². Met zijn koelvermogen van 2,1 kW en een BTU/h-waarde van 7.000 is dit een universele airconditioning die geschikt is voor het hele jaar. De airco is geluidsarm (65 dB(A)), robuust en mobiel dankzij de 4 wielen en heeft een compact formaat (67 cm) met een gewicht van 19 kg. Het is uitgerust met een raamuitlaatsysteem, wasbaar luchtfilter en afstandsbediening (excl. batterijen). Deze airco maakt gebruik van milieuvriendelijk CFC-vrij koelmiddel R290. Met de 24-uurs timerfunctie kunt u de airco precies instellen zoals u dat wilt. De kabellengte bedraagt 188 cm. Met de Bestron mobiele airco is het heel eenvoudig om een aangename temperatuur te creëren in elke ruimte. De airco heeft 3 toepassingen: verwarming, airconditioning (met een bereik van 16-31°C) of ontvochtiger (met een capaciteit van 0,7 l/uur). De airco is gemaakt van stevig kunststof en heeft een witte kleur.

AEG AXP34U338HW Mobiele airco

Met de AEG AXP34U338HW geniet je van een ideale temperatuur, koel en fris in de warme lente- en zomerdagen. Deze mobiele airco heeft een energielabel A voor koelen, wat een laag energieverbruik garandeert. Daarnaast heeft de airco een vermogen van 2600W, wat +30% meer verkoelingscapaciteit biedt. De airco werkt met duurzaam gas R290, wat het broeikaseffect aanzienlijk vermindert met 99.8% vergeleken met R410a. De airco heeft ook een ontvochtigingsfunctie voor een frisser binnenklimaat. Helaas wordt de airco geleverd zonder raamafdichtingskit en maakt het relatief veel geluid op de hoogste stand. Toch is de AEG AXP34U338HW de perfecte oplossing om je huis comfortabel te houden, terwijl je ook nog eens energie bespaart.

Evolar EVO-ES9000 Mobiele Airco

De Evolar EVO-ES9000 mobiele airco is super eenvoudig te bedienen. De airco heeft een afstandsbediening met een LCD display waarmee de luchtverversingsstand, de ventilatorsnelheid en de temperatuur kunnen worden ingesteld. De airco heeft een krachtige ventilator en is daardoor in staat om een ruimte binnen 30 minuten af te koelen. Ook heeft de airco een automatisch systeem dat de luchtkwaliteit meet en de luchtverversing aanpast. Daarnaast is de Evolar EVO-ES9000 uitgerust met een geavanceerd filter dat stof, pollen en andere allergenen uit de lucht filtert, waardoor de luchtkwaliteit aanzienlijk wordt verbeterd. De airco is bovendien uiterst energiezuinig en verbruikt maar 2,5 kW! De Evolar EVO-ES9000 mobiele airco is de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een energiezuinige airco zonder afvoerslang. De airco heeft géén afvoerslang naar buiten nodig en kan daarom overal worden toegepast.

Iceblower Mobiele Airco

De Iceblower Mobiele Airco is een krachtige airco met optimale koelcapaciteit, waardoor het geschikt is voor grote ruimtes tot 72 m³. De airco is ontworpen met de beste materialen en technologie, waardoor hij zowel sterk als duurzaam is. De Iceblower heeft een aantal geweldige functies zoals een timer, twee snelheidsniveaus, een automatische uitschakeling en een afstandsbediening. De mobiele airco is ook voorzien van een verwisselbare filter voor een betere luchtkwaliteit. Bovendien is het energiezuinig en zal het je energierekening verlichten. De Iceblower Mobiele Airco is voorzien van een stijlvol en modern design, waardoor hij een perfecte toevoeging is aan jouw huis of kantoor. Hij is ook makkelijk te verplaatsen dankzij de vier wieltjes.

Klarstein New Breeze ECO mobiele airco

De Klarstein New Breeze ECO mobiele airco is de perfecte oplossing voor een koele verfrissing in de warme zomermaanden. Het vermogen van 2,9 kW en een luchtcirculatie tot 360 m³/h bieden een overtuigend koelend vermogen. Wat betreft energie-efficiëntie is de airco zelfs zo zuinig dat hij de categorie A+ verdiend heeft, met een verbruik van slechts 900 watt. De airco biedt diverse modi, waaronder auto, cooling, dry en fan, waarmee je de luchtverplaatsing aan je situatie aanpast. 3 verschillende windsterktes, automatische horizontale oscillatie en een handmatige verticale oscillatie maken het koelen nog comfortabeler. Om het gebruiksgemak te vergroten, kan de temperatuur ook ingesteld worden tussen 16 en 30 °C in de cooling-modus. Met een geluidsniveau van slechts 48 dB, is de airco ook geschikt voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen zoals kantoor- of slaapruimtes. Daarnaast biedt de timerfunctie een automatische uitschakeling binnen 24 uur en is er een afstandsbediening met uitgebreide instellingen voor een handige bediening op afstand.

  1. verlichting
  2. mobiele airco

Inhoudsopgave

mobiele airco test - Veelgestelde vragen

De prijzen van de mobiele aircos kunnen zeker verschillen. Dit komt door vele redenen. De hoofdreden is vooral dat we met verschillende aanbieders werken. Wij werken niet maar met één aanbieder. Hierdoor is het goed mogelijk dat de ene aanbieder net wat duurder is dan de andere aanbieder. We werken met meerdere aanbieders om ervoor te zorgen dat de vraag wat is de beste mobiele airco vrij ruim beantwoord kan worden. Er zijn namelijk een hele hoop goede mobiele aircos op de markt. Hierdoor kunnen we een zeer ruim aanbod aanbieden. Dan zit er voor iedereen wel de juiste mobiele airco tussen zonder dat je zelf hoeft te gaan zoeken.

De beste mobiele airco is Unknown. Deze staat zeer duidelijk helemaal bovenaan de lijst. Dit is natuurlijk niet voor niets. Hij heeft een zeer hoge score gehaald op kwaliteit en de ervaringen zijn ook nog eens goed. Dat is wat je wilt zien in een mobiele airco.
Uiteraard bestaat de hele top 10 mobiele aircos alleen maar uit goede mobiele aircos. De nummer één is met ideale omstandigheden het beste, maar iedereen heeft een andere situatie. Het is dus goed om naar je eigen situatie te kijken. Aan de hand daarvan kun je bepalen wat er wel en niet handig voor jou is.

Als je online gekeken hebt, zie je een hele hoop verschillende mobiele airco ervaringen online staan. Deze ervaringen zijn geschreven door mensen die de mobiele aircos al eens uitgetest hebben. De best geteste mobiele airco kan ook afgeleid worden door naar de reviews te kijken van voorgaande gebruikers.

Uiteraard is een ervaring altijd een mening. Dit betekent dat jij misschien een andere mening hebt dan de voorgaande gebruiker. Daarom is het niet goed om alleen maar op reviews af te gaan. Het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verschillende aspecten van de mobiele aircos.

Als je een geschikte mobiele airco voor jezelf heb t gevonden in onze top 10, klik dan op de button onderaan de productomschrijving. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop van bol.com waar je de door jou gekozen mobiele airco kopen kunt. 

Conclusie over de mobiele aircos top 10

Uiteraard hebben we nog een hele hoop extra informatie waar je gebruik van kunt maken. De mobiele aircos staan hier op een rijtje maar als je verder kijkt op slaapkamerinspiratie.nl zie je dat er een hele hoop mogelijkheden zijn. Het is goed om even verder te kijken op onze website!

Wanneer je er op onze website toch nog steeds niet uitkomt is het goed om even online te kijken. Je kunt online zelf ook enkele mobiele aircos met elkaar gaan vergelijken. De mobiele aircos vergelijken is lastig maar zeker niet onmogelijk. Wanneer je er niet helemaal zeker van bent is het altijd goed om voor de zekerheid nog wat onderzoek te verrichten.

Picture of Charleen
Charleen

Ik ben Charleen en ben gepassioneerd over slaapkamerproducten. Mijn liefde voor deze producten begon toen ik op zoek was naar een nieuw matras voor mijn eigen slaapkamer. Dit opende mijn ogen voor de wereld van de slaapkamerproducten en het belang van een goede nachtrust. Ik begon met het schrijven van reviews over de producten die ik uitprobeerde om anderen te helpen bij het maken van de juiste keuze. Naarmate ik meer ervaring kreeg en meer producten uitprobeerde werd mijn interesse alleen maar groter. Ik vind het geweldig om mijn kennis van slaapkamerproducten te delen met anderen en hen te helpen bij het vinden van de beste producten om hun slaapervaring te verbeteren. Alles van matrassen tot kussens, dekbedden tot beddengoed - ik heb er ervaring mee en deel graag mijn expertise. Door middel van mijn reviews hoop ik de slaapervaring van anderen te verbeteren en hen te helpen de beste nachtrust te krijgen die ze verdienen.

Disclaimer: Op deze pagina linken wij naar Bol.com, hier ontvangen wij een kleine commissie indien een mobiele airco aangekocht wordt via onze website.

Gepubliceerd op: 27 dec. 2022

Unknown