Search

Top 10 kluizen voor de slaapkamer

Laatst bijgewerkt: 7 mei 2023

We hebben allemaal waardevolle spullen die we willen beveiligen met een kluis. We willen onze spullen makkelijk bereikbaar hebben, maar ook dat ze veilig zijn. Maar welke kluis is de beste? Aan de hand van recensies en getuigenissen, hebben wij de top 10 beste kluis van 2020 samengesteld. Laten we inzien welke kluis het beste bij jouw wensen past.

Er zijn heel wat verschillende soorten kamers in huis. Zo is de slaapkamer één van deze plekken. Op slaapkamerinspiratie.nl ga je de beste kluis vinden! Wij hebben hier namelijk onderzoek naar gedaan, zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen. 

Je vindt hier de top 10 beste kluizen die we konden vinden. Deze hebben we allemaal op een rijtje gezet, zodat het voor jou duidelijk is wat de beste van nu zijn. Zo weet je direct welke een echte aanrader is voor jou.

Onderbouwing top 10 kluizen

De top 10 kluizen is niet zomaar ontstaan. Wij zijn samen met onze experts gaan kijken naar de mogelijkheden die we hebben. We hebben de experts aan het werk gezet om alle kluizen met elkaar te vergelijken. Hier kwam dan uiteindelijk een top 10 van naar voren.

Dit is ook precies de reden waarom wij ervoor gekozen hebben om een top 10 kluizen op te stellen en geen top 3. Er zijn zoveel verschillende goede kluizen dat het zonde zal zijn om er maar drie op te schrijven.

Earkings Kluis met Cijferslot

Met de Earkings Kluis kun je al jouw waardevolle spullen op een veilige plek opbergen. De kluis is van stevig staal gemaakt met dikke wanden van 1.5 centimeter en een deur van 4 centimeter. De kluis is voorzien van een cijferslot met inbraakbeveiliging en heeft een formaat van 30x38x30 centimeter met een inhoud van 25.7 liter. Met de bijgeleverde montageset en twee extra noodsleutels kun je de kluis eenvoudig bevestigen aan de muur of de vloer. De kluis is ook brandwerend en waterwerend. Hij is voor tientallen minuten bestand tegen vuur en water, maar bij langdurige blootstelling aan deze twee elementen kan de staat van de inhoud van de kluis niet gegarandeerd worden. Daarnaast is de kluis zo ontworpen dat hij niet open te breken is en vergrendeld automatisch na 3 verkeerde codes. Met de extra noodsleutels kun je de kluis ook openen als je de code bent vergeten. Het is dus duidelijk dat de Earkings Kluis een veilige en betrouwbare plek is om al jouw waardevolle spullen op te bergen.

Fichero Elektronische Kluis met Cijferslot

De Fichero Elektronische Kluis met Cijferslot Kan ook Opgehangen aan Muur is het perfecte veiligheidsaccessoire voor in huis. Gemaakt van stevig inbraakveilig staal, is de kluis een betrouwbare plek om al je waardevolle bezittingen op te bergen. Je kunt de kluis op een handige plek in huis neerzetten of hij kan aan de muur worden opgehangen. De kluis heeft een elektronisch cijferslot en je kunt de code zelf instellen. Zo kun je hem altijd opnieuw programmeren als je vermoedt dat iemand anders de code kent. Voor de extra veiligheid zijn er twee noodsleutels inbegrepen. De kluis heeft een gewicht van 4 kg en is geschikt voor kleinere kostbaarheden zoals geld, sieraden en belangrijke documenten. Kortom, met de Fichero Elektronische Kluis met Cijferslot Kan ook Opgehangen aan Muur heb je een betrouwbare en veilige plek om al je waardevolle spullen op te bergen. De kluis biedt je extra veiligheid en gemak. Je kunt de code altijd aanpassen als je vermoedt dat iemand anders toegang heeft gekregen.

BLANCC Elektronische Kluis met Cijferslot

NO DESCRIPTION

Elektronische Kluis met Cijferslot

Deze elektronische kluis is perfect om al je kostbare bezittingen in op te bergen. Het heeft een groot cijferslot met twee noodsleutels voor extra veiligheid. De kluis is 230 x 170 x 170 mm en heeft een stevige constructie van staal met een matte finish. De geborstelde textuur voegt een stijlvolle uitstraling toe aan de kluis, die je gemakkelijk in je kamer, kantoor of kluisruimte kunt plaatsen. Het beveiligingsmateriaal en de schroeven zijn inbegrepen om je kluisje vast te zetten. Je kunt je waardevolle bezittingen zoals geld, documenten, sieraden, ect. veilig in de kluis bewaren. Het slot en de stevige constructie maken het onmogelijk voor een dief om de kluis te openen. De kluis is ook verkrijgbaar met een audiosignaal dat klinkt wanneer het slot geopend wordt. Dit voegt nog een extra beveiligingslaag toe aan je kostbaarheden. De kluis is dus perfect om je waardevolle eigendommen zoals documenten, sieraden, geld, enz. veilig te bewaren.

Meer aanbevolen producten:

Qumax Kluis Met Cijferslot

De Qumax Geheime Kluis Boekenkluis is de perfecte manier om al uw kostbaarheden veilig op te slaan. De kluis is uitgerust met een cijferslot waardoor u alleen toegang heeft tot wat erin staat. U kunt een 3 cijferige code instellen zodat u zeker weet dat alleen uw kostbaarheden veilig zijn. Bovendien is de Geheime Kluis Boekenkluis vormgegeven als een Engels woordenboek, waardoor het een perfecte vermomming is voor een kluis. Daarnaast heeft u de mogelijkheid de kluis te plaatsen in of op een kast, waardoor het een stijlvol accent aan uw interieur toevoegt. Met de Qumax Geheime Kluis Boekenkluis bent u er zeker van dat al uw kostbaarheden veilig opgeborgen zijn.

Happy Goods Sleutelkluis met code

Met de sleutelkluis van Happy Goods kun je jouw sleutels veilig bewaren, zonder dat je iets te vrezen hebt. De sleutelkluis is onopvallend en toegankelijk voor degenen met de 4-cijferige code. Hiermee zijn er maar liefst 10.000 combinaties mogelijk! Zowel binnen als buiten Plaats de sleutelkluis bijvoorbeeld bij een vakantiehuisje, kantoor, schuur, fietsenstalling, verhuur van ruimten etc. De sleutelkluis is gemaakt van een extra sterke staal legering van zink en is waterbestendig, waardoor hij voor binnen en buiten geschikt is. Eenvoudig te installeren Installeren gaat eenvoudig en het sleutelkluisje wordt geleverd met de benodigde schroeven en een handige handleiding. Je hebt geen speciale gereedschappen nodig voor de montage. Binnen een mum van tijd is het sleutelkluisje opgehangen en zijn jouw sleutels veilig bewaard.

PuroTech Sleutelkluis Met Code

Met de PuroTech sleutelkluis heeft u voortaan altijd een veilige plek voor uw sleutels. De kluis is gemaakt van gelegeerd zink en extra sterk staal, waardoor hij extreem stevig en weerbestendig is. De sleutelkluis is ideaal voor binnen- en buitengebruik en is eenvoudig te monteren. Het 4-cijferige cijferslot is makkelijk in te stellen en kan desgewenst tussentijds worden gewijzigd, zodat bijvoorbeeld thuiszorg of schoonmakers toegang kunnen krijgen. Met deze kluis kunt u maximaal 5 sleutels opbergen, met meer dan 10.000 verschillende code combinaties. Plaats de sleutelkluis het liefst buiten het zicht, zodat niemand uw sleutels ongewild meeneemt. In de verpakking zit de sleutelkluis, een montageset en een handleiding. De PuroTech sleutelkluis is een handige manier om uw sleutels veilig op te bergen en is bovendien waterdicht en roestvrij. Zo bent u ervan verzekerd dat uw sleutels altijd veilig en droog worden opgeborgen. De sleutelkluis is compact en heeft een afmeting van 9 cm x 11 cm x 5 cm.

MasterLock sleutelkluis

De Masterlock 5401EURD is een stevige sleutelkluis waarmee je sleutels op een veilige manier kan opbergen. De kluis is gemaakt van stevig staal en is voorzien van een cilinderslot met twee sleutels. De kluis heeft een afmeting van 118x83x34mm, waardoor hij geschikt is voor zowel kleine als grote sleutelbundels. De Masterlock 5401EURD is ideaal voor vakantiehuizen, kantoren en andere locaties waar je sleutels veilig en op een centrale plek wil opbergen. De kast is eenvoudig te installeren en de mogelijkheid om de kluis te bevestigen aan een muur maakt het nog veiliger. De kluis is voorzien van een dubbel cilinderslot dat ontworpen is om te voorkomen dat onbevoegden de kluis kunnen openen. Daarnaast is de kluis uitgerust met een stevig mechanisme dat er voor zorgt dat het slot niet kan worden geopend met een sterke magneet.

Sleutelkluis

De meest veilige en veel verkochte sleutelkluis in de zorg, beveiliging en nieuwbouw van 2021 is speciaal ontworpen om de veiligheid te garanderen. Met een 4-cijferige code kun je alleen jouw sleutels en die van je ingewijden openen. Het is ontworpen met een stevige constructie van staal, wat betekent dat het bestand is tegen eventuele schade. De kleur is antraciet en het is gemaakt met een duurzaam metaal dat bestand is tegen corrosie. Voor extra veiligheid heeft deze sleutelkluis een mechanisch slot met een eigen grendel. Dit betekent dat alleen jij en degenen die je toegang hebt gegeven, de sleutelkluis kunnen openen. Daarnaast heeft het ook een vergrendelingssysteem met een klep die zichzelf sluit zodra de sleutelkluis gesloten is. Bovendien is het ontworpen met een brede opening zodat de sleutelkluis gemakkelijk kan worden geopend.

LifeGoods Elektrische Kluis

De LifeGoods Elektrische kluis biedt een veilige plek om waardevolle spullen, documenten en sieraden op te bergen. Met zijn massieve stalen deur van 43mm dik, 1,5 mm stalen wanden en 28L inhoud, biedt de kluis een betrouwbare beveiliging. Het unieke cijferslot maakt het mogelijk om een code aan te maken van 3 tot 8 cijfers waarmee je de kluis kunt openen. Mocht de code kwijt zijn of de batterijen leeg zijn, dan worden de masterkeys en de externe batterijdoos meegeleverd om dit gemakkelijk op te lossen. In het geval dat er 3 keer een verkeerde code is ingevoerd, gaat het harde alarm van 130dB af. De kluis kan ook extra veilig worden bevestigd aan een muur met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. De LifeGoods Elektrische kluis is zeer geschikt voor het beveiligen en bewaren van al je belangrijke items! Met zijn robuuste ontwerp, staaltank, unieke cijferslot en harde alarm, is de kluis een betrouwbare beveiliging voor je waardevolle spullen. De meegeleverde masterkeys en externe batterijdoos maken het gemakkelijk om eventuele problemen op te lossen.

  1. kluis

Inhoudsopgave

Waarom is de slaapkamer belangrijk?

De slaapkamer is om vele verschillende redenen een zeer belangrijk plek in huis. Het is de plek in huis waar je even helemaal tot rust hoort te komen. Dit doe je door te slapen, maar ook door soms gewoon even een rust momentje te nemen. 

De beste kluis is dan altijd handig om te hebben, maar ook de rest van je slaapkamer moet in evenwicht zijn. Door verder te kijken op slaapkamerinspiratie.nl kun je heel wat wijzer worden van wat je allemaal met je slaapkamer kunt doen.

Veelgestelde vragen over kluis

De prijzen van de kluizen kunnen zeker verschillen. Dit komt door vele redenen. De hoofdreden is vooral dat we met verschillende aanbieders werken. Wij werken niet maar met één aanbieder. Hierdoor is het goed mogelijk dat de ene aanbieder net wat duurder is dan de andere aanbieder.
We werken met meerdere aanbieders om ervoor te zorgen dat de vraag wat is de beste kluis vrij ruim beantwoord kan worden. Er zijn namelijk een hele hoop goede kluizen op de markt. Hierdoor kunnen we een zeer ruim aanbod aanbieden. Dan zit er voor iedereen wel de juiste kluis tussen, zonder dat je zelf hoeft te gaan zoeken.

De beste kluis is Unknown. Deze staat zeer duidelijk helemaal bovenaan de lijst. Dit is natuurlijk niet voor niets. Hij heeft een zeer hoge score gehaald op kwaliteit en de ervaringen zijn ook nog eens goed. Dat is wat je wilt zien in een kluis.
Uiteraard bestaat de hele top 10 kluizen alleen maar uit goede kluizen. De nummer één is met ideale omstandigheden het beste, maar iedereen heeft een andere situatie. Het is dus goed om naar je eigen situatie te kijken. Aan de hand daarvan kun je bepalen wat er wel en niet handig voor jou is.

Als je online gekeken hebt, zie je een hele hoop verschillende kluis ervaringen online staan. Deze ervaringen zijn geschreven door mensen die de kluizen al eens uitgetest hebben. De best geteste kluis kan ook afgeleid worden door naar de reviews te kijken van voorgaande gebruikers.
Uiteraard is een ervaring altijd een mening. Dit betekent dat jij misschien een andere mening hebt dan de voorgaande gebruiker. Daarom is het niet goed om alleen maar op reviews af te gaan. Het is beter om goed te kijken naar alle verschillende aspecten van de kluis, zo vergeet je niets.

Extra informatie over kluizen

Uiteraard hebben we nog een hele hoop extra informatie waar je gebruik van kunt maken. De kluizen staan hier op een rijtje, maar als je verder kijkt op slaapkamerinspiratie.nl zie je dat er een hele hoop mogelijkheden zijn. Het is goed om even verder te kijken op onze website!

Wanneer je er op onze website toch nog steeds niet uitkomt, is het goed om even online te kijken. Je kunt online zelf ook enkele kluizen met elkaar gaan vergelijken. De kluizen vergelijken is lastig, maar niet onmogelijk. Wanneer je er niet helemaal zeker van bent, is het altijd goed om voor de zekerheid nog wat onderzoek te verrichten.

Charleen
Charleen

Ik ben Charleen en ben gepassioneerd over slaapkamerproducten. Mijn liefde voor deze producten begon toen ik op zoek was naar een nieuw matras voor mijn eigen slaapkamer. Dit opende mijn ogen voor de wereld van de slaapkamerproducten en het belang van een goede nachtrust. Ik begon met het schrijven van reviews over de producten die ik uitprobeerde om anderen te helpen bij het maken van de juiste keuze. Naarmate ik meer ervaring kreeg en meer producten uitprobeerde, werd mijn interesse alleen maar groter. Ik vind het geweldig om mijn kennis van slaapkamerproducten te delen met anderen en hen te helpen bij het vinden van de beste producten om hun slaapervaring te verbeteren. Alles van matrassen tot kussens, dekbedden tot beddengoed - ik heb er ervaring mee en deel graag mijn expertise. Door middel van mijn reviews hoop ik de slaapervaring van anderen te verbeteren en hen te helpen de beste nachtrust te krijgen die ze verdienen.

Disclaimer: Op deze pagina linken wij naar Bol.com, hier ontvangen wij een kleine commissie indien het product aangekocht wordt.

Gepubliceerd op: 27 dec. 2022